Open maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur
Bel nú 0411-607173
Image Alt

Bloggen uitbesteden

Laat met blogs jouw autoriteit als expert zien!

“Ik zou niet weten waarover ik zou moeten bloggen”
Er wordt tegenwoordig wat afgeblogd. Ook door jou? Veel mensen overwegen wel eens om te starten met bloggen, maar ervaren een drempel.
Vaak gaan ze ervan uit dat een ander niet op hun boodschap zit te wachten. Die mensen vraag ik om nu toch even verder te lezen.

bloggen uitbesteden

Onderwerp

De onderwerpen voor een interessante blog moet je vooral niet te ver van huis zoeken. Voor jou zijn jouw dagelijkse bezigheden heel gewoon. Maar jouw prospects, klanten en relaties kan het veel inzicht bieden om erover te lezen. Zij komen meer te weten over jou en jouw diensten en producten. Dat kan hun interesse wekken en de drempel verlagen om eens contact met je op te nemen of opnieuw contact op te nemen.

Doelgroep

Een paar belangrijke richtlijnen bij het schrijven van een blog. Leef je in in je doelgroep. Neem een onderwerp dat interessant is voor jouw doelgroep. Houd het kort en krachtig. En zorg vooral dat de lezer wordt geprikkeld om te reageren. Dat kan zijn met een andere mening dan de jouwe, maar ook met een vraag. Dat biedt jou weer een aanknopingspunt om een relatie aan te gaan of verder uit te bouwen.

Blogoefening

Wil je zelf leren bloggen? Download dan hier de oefening in PDF formaat en probeer het eens uit.
Workshop zakelijk bloggen

Zie je het nog steeds niet zitten?

Zie je jezelf nog geen blog schrijven? Wil je op weg geholpen worden? Volg dan bij ons de Workshop interessant en boeiend bloggen. Begin je er liever helemaal niet aan, maar zie je wel de toegevoegde waarde? Besteed het dan helemaal uit aan ons. Wij kunnen het hele traject voor je verzorgen, van het bedenken van onderwerpen, tot het schrijven en plaatsen van de blogs.

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

· © drendabel 2002 · algemene voorwaarden drendabel ·