Open maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur
Bel nú 0411-607173
Image Alt

Bloggen uitbesteden

Het schrijven van een blog kan vaak worden ervaren als een drempel waar je overheen moet. Er zijn verschillende redenen voor deze drempel, denk maar eens aan het onderwerp. Waar ga je over schrijven en wie wilt het lezen? Ook de angst dat een ander niet op hun boodschap zit te wachten overheerst.

“Laat met blogs jouw autoriteit als expert zien!”

Onderwerp

Wil je beginnen met bloggen, dan is het onderwerp van cruciaal belang. In het begin is het belangrijk om een interessant onderwerp niet te ver van huis te zoeken. Wanneer je een SEO specialist bent, zijn bepaalde termen heel gewoon. Maar voor jouw prospects, klanten en relaties kan het nieuwe inzichten bieden in jouw diensten, producten en het kan de interesse wekken om contact met je op te nemen of om opnieuw contact op te nemen.

“Fennard Drenth, blogger van het jaar 2013 – De Ondernemer.nl”

Doelgroep

Zodra je een onderwerp hebt gevonden, doemt het volgende opstakel op, namelijk je doelgroep. Het is belangrijk dat je doelgroep zich ook interesseert in het onderwerp. Natuurlijk is het belangrijk dat men bij het lezen van jouw blog geprikkeld wordt om te reageren maar het is ook belangrijk om je blog kort maar krachtig te houden.

Blog

Bloggen uitbesteden

Het blijf lastig om een blog te schrijven, dat zullen veel mensen beamen. Drendabel heeft specialisten in huis die het bloggen uit handen nemen. Tijdens dit proces worden onderwerpen voor je bedacht, de blogs worden aan de hand van deze onderwerpen en zoekwoorden geschreven. Om je echt volledig te ontlasten, zullen de blogs ook geplaatst worden op je website. Natuurlijk kunnen de blogs ook gebaseerd worden op een bepaald product waarvan je wilt dat ze graag in de spotlight zijn. Dit is allemaal mogelijk en in overleg met Drendabel, zal de beste strategie bepaald worden.

Wil je meer weten of wil je extra informatie over hoe wij werken? Neem dan contact met ons op.

· © drendabel 2002 · algemene voorwaarden drendabel ·