Open maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur
Bel nú 0411-607173
Image Alt

Workshop Bloggen / schrijven van content

Beginnen met bloggen kan een drempel zijn, er is immers de verwachting dat men niet perse op jouw kennis zit te wachten. Maar als je echt gaat bloggen, is het onderwerp cruciaal. Want waar begin je? Waar wil je over schrijven?

Om tot een goed blog te komen, moet het onderwerp niet te ver van je bed liggen. Wat voor jou gewone kost is, is voor iemand anders een complete wirwar van woorden. Het is daarom belangrijk dat je het blog zo schrijft dat het interesse wekt en dat het een drempel verlaagt om eens contact met je op te nemen.Verder is het belangrijk dat een lezer geprikkeld wordt om te reageren, ook al is de mening anders dan de jouwe, reageren is goed. Het biedt jou een aanspreekpunt aan, vanuit waar je verder kan gaan met de discussie of opstarten met het bouwen van een relatie.

Workshop bloggen

Een zeer belangrijke richtlijn bij het schrijven van een blog is de doelgroep. Leef je in in hun interesses, wat is een interessant onderwerp voor doelgroep X? Wanneer je dit weet, kan je een onderwerp gebruiken wat gebaseerd is op de interesses van doelgroep X. Zorg er daarna voor dat je je blog kort maar krachtig maakt. Probeer de interesse in zo’n mate te wekken dat er een prikkel ontstaan om een reactie te geven.

Wil je nou ook beginnen met bloggen maar zie je jezelf nou nog geen blog schrijven? Of wil je juist wel bloggen maar wil je een steuntje in de rug? Drendabel verzorgt workshops bloggen waarin in een workshop de ins and outs van bloggen aangeleerd worden. Wil je meer informatie over de mogelijkheiden, neem dan contact met ons op.

· © drendabel 2002 · algemene voorwaarden drendabel ·