Open maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur
Bel nú 0411-607173
Image Alt

Personeel werven via LinkedIn

Het vinden van het juiste personeel is tegenwoordig een stuk lastiger. Wegens het gebrek aan personeel worden functies moeilijker ingevuld . Specialisten als recruiters, werving- en selectiebureaus en uitzendbureaus hebben vaak moeite om het juiste personeel te leveren, omdat ze niet te vinden zijn. Juist dan is het werven van personeel via LinkedIn een optie.

Waarom personeel werven via LinkedIn?

Drendabel is van mening dat het werkt. Al 14 jaar lang worden er klanten via LinkedIn door ons geworven en hierdoor durven wij ons specialisten in LinkedIn acquisitie te noemen. Doordat er meer klanten gevonden worden, krijgen onze klanten meer werk en neemt de behoefte aan nieuw personeel toe. Vanuit deze vraag hebben we al diverse klanten aan nieuw personeel geholpen. Ervan uitgaande dat ongeveer 80% van alle professionals in Nederland op LinkedIn zit, zit er vast een nieuwe potentiële werknemer bij.

Drendabel is absoluut geen concurrent van specialisten in HRM of personeelszaken. Onze manier van werken is compleet anders en verder doen wij geen personeelszaken. Het enige wat Drendabel doet, is personeel werven via LinkedIn.

“Meer dan 7,5 miljoen Nederlanders hebben een LinkedIn profiel”

Om ervoor te zorgen dat we het juiste personeel werven, vragen wij altijd om de specifieke eisen waaraan een kandidaat moet voldoen. Hierna maken wij een lijst met 50-100 kandidaten. Je geeft zelf aan met wie je een gesprek zou willen hebben. Via je eigen LinkedIn profiel worden deze kandidaten benaderd via een berichtje naar eigen keuze.

Aanvullend aan deze lijst wordt er ook een social media template gecreëerd waarmee er meer bekendheid voor de vacature moet ontstaan.

Quote werven personeel

Wat is jouw investering vraag je je nu af.

  • Zo duidelijk mogelijk aangeven wat de eisen zijn;
  • Het goed opvolgen van de reacties van de benaderde kandidaten;
  • Je selecteert zelf de kandidaten waarmee je een gesprek zou willen.

We werken natuurlijk niet voor niks, werven van personeel is wel voordeliger dan de andere trajecten. Een van de redenen is dat je de juiste mensen zelf selecteert.

Geïnteresseerd in dit traject of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

· © drendabel 2002 · algemene voorwaarden drendabel ·