Open maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur
Bel nú 0411-607173
Image Alt

Training

Een Workshop LinkedIn, waarom zou ik dat doen? LinkedIn is het belangrijkste zakelijke sociale netwerk. Het is onder de beroepsbevolking dan ook heel bekend. Bijna iedere werknemer en iedere ondernemer heeft wel een LinkedIn profiel. Nederland is met meer dan 6 miljoen accounts sterk vertegenwoordigd. Dat is ongeveer 80% van de beroepsbevolking. LinkedIn biedt oneindig veel mogelijkheden. Toch doen we nog veel te weinig met LinkedIn. Je kunt er veel meer uit halen. Wij verzorgen al jaren trainingen voor acquisitie met LinkedIn. In de praktijk merkten wij dat veel mensen LinkedIn niet toegankelijk vinden. Ze ervaren een drempel om aan de slag te  gaan met de mogelijkheden die LinkedIn biedt.

Workshop bloggen is een logische keuze want:

Laten we eerlijk zijn, jouw bedrijf is interessant en je kunt heel veel klanten helpen. Alleen, mensen kennen jouw bedrijf (nog) niet. Je werkt hard en waarschijnlijk heb je geen tijd en/of zin om te bloggen. Toch weet je dat zakelijk bloggen je veel kansen kan bieden. Niemand leest het wat ik schrijf, hoor ik vaak. Dat dacht ik ook en toch heb ik er veel aan gehad. Absolute aanrader. Volg onze workshop bloggen en de kansen liggen voor het oprapen. Maar hoe pak je dat zakelijk bloggen aan? In onderstaande video vertel ik je er meer over:

Uw bedrijf als klantenmagneet inzetten? Niet acquireren, maar de klanten naar u toe laten komen? Klanten kunnen niet meer om uw bedrijf heen? Marketing training

Uw marketing tot in de puntjes voor elkaar met advies, ondersteuning en tips van een ervaren marketing specialist. Geen marketing vol wazige termen en theoretische uitleg maar marketing die u begrijpt, die u zelf kunt aanpassen en ook echt meteen kunt inzetten.

Wat leert u in deze marketing training?

· © drendabel 2002 · algemene voorwaarden drendabel ·