Google mijn bedrijf uitbesteden

Google Mijn Bedrijf biedt je de mogelijkheid om je eigen bedrijf te claimen, up-to-date te houden en meldingen te ontvangen wanneer iemand een review achterlaat. Het is software om Google Maps en Zoeken mee te vullen.   

google mijn bedrijf uitbesteden lokale seo

Wist je dat Google mijn bedrijf / maps:

Meerwaarde Drendabel:​

We weten dat het soms niet duidelijk is wat een marketingbureau voor je doet en wat het jou en je bedrijf oplevert. Ook kan je negatieve ervaringen hebben met andere marketingbureaus of heb je het gevoel dat je niks te vertellen hebt. Wij willen juist zo transparant mogelijk zijn en draaien er niet omheen. Er is altijd wel iets interessant te vertellen over wat jij doet, want jij het er immers ook voor gekozen om het te doen. 

Natuurlijk begrijpen we dat je verschillende behoeftes hebt. Dat kan klanten zijn die we doormiddel van marketing en acquisitie leveren, personeel die we benaderen vanuit jouw bedrijf zelf, of een professionele uitstraling. Wat het ook is, Drendabel doet zijn uiterste best om zo goed mogelijk op jouw wensen aan te sluiten. 

Wat jij waarschijnlijk nog niet weet en wat we voor je gaan onderzoeken:

Google Mijn Bedrijf zorgt voor een betere vindbaarheid en we zouden bijna zeggen dat je hierdoor geen website meer nodig hebt.  

Maar wat kan je eigenlijk allemaal verder met een Google Mijn Bedrijf account doen?  

Wilt u Google Mijn Bedrijf optimaal benutten? Download dan onze GRATIS whitepaper!

Met een Google Mijn Bedrijf-account krijg je meer dan een bedrijfsvermelding. Via een
persoonlijk kosteloos bedrijfsprofiel kun je eenvoudig in contact komen met klanten op
Google Zoeken en Maps. Wanneer iemand via Google zoekt naar jouw specifieke bedrijf,
iemand in de regio zoekt naar bedrijven of iemand zoekt naar specifieke categorieën en
sectoren waar je bedrijf actief in is. In deze whitepaper leggen we uit hoe je heel eenvoudig
een account kan aanmaken voor Google Mijn Bedrijf. Daarnaast vertellen we welke functies je
nog meer kunt invullen met jouw Google Mijn Bedrijf-account.

Wat wij doen

Drendabel zorgt ervoor dat Google Mijn Bedrijf helemaal correct en zo volledig mogelijk wordt ingevuld. Hierdoor wordt je sneller vindbaar en kom je hoger bovenin Google. Veel mensen denken dat als de website mooi genoeg is, de rest vanzelf komt. Maar niks is minder waar. Denk aan (potentiële) klanten die het verkeerde nummer bellen of zelfs op de verkeerde locatie aankomen. Wij zorgen ervoor dat dit niet gebeurt. Drendabel kan je producten en/of diensten op Google Mijn Bedrijf publiceren, alle informatie actueel houden en je makkelijk inzicht geven in de gebruikersstatistieken.

Nú meer weten?