Referenties

Zeer prettig samengewerkt met Drendabel.

Wat een goed plan met een goed team snel tot resultaat kan leiden !

Korte lijnen en duidelijke communicatie maken de samenwerking compleet.

Gert‑Jan Vis

Levix

De dienst die Drendabel levert is accuraat en de prijs/kwaliteit verhouding is goed.

De lijnen zijn kort en direct. Er wordt snel geschakeld en indien nodig direct de telefoon gepakt om het proces op gang te houden.

Gijs Homan

Vissers Ploegmakers

“Drendabel helpt mij bij het werven van personeel en het uitbreiden van mijn netwerk.

Dit doen zij op een betrokken en klantvriendelijke manier. Ze zijn in het contact heel hartelijk en in de communicatie heel secuur en overzichtelijk. Drendabel heeft mij de afgelopen maanden veel werk uit handen genomen”.

Carolien Plevier

AAG

Drendabel heeft een succesvolle manier gevonden om medewerkers te werven voor je organisatie in tijden van arbeidsmarktkrapte. We zijn erg tevreden met het resultaat (lees: invullen van vacatures). De communicatie is duidelijk en de lijnen kort en prettig om een lijn te zien in het beheer van je social media.

Pim Zijlstra

Tijssens Electrotechniek

De werving van personeel gaat nu via LinkedIn en inmiddels heb ik al verschillende nieuwe mensen aangenomen, van monteurs tot verkopers.

Om de juiste mensen te werven, hebben we een vacature opgesteld die Fennard onder de goede doelgroep verspreidde via LinkedIn. We kregen veel reactie op de advertentie en zodoende heb ik geschikte medewerkers kunnen aannemen. Snel, gemakkelijk en goed, zonder tussenkomst van dure headhunters. De samenwerking met Fennard was prettig en duidelijk. Wat wil je nog meer!

Toon van Tiel

Van Tiel Haarden

Drendabel heeft me goed geholpen met het vinden van geschikte kandidaten voor diverse functies via LinkedIn. Hun aanpak is pragmatisch en doelgericht. In een goede samenwerking zijn we er in geslaagd om, in een moeilijke arbeidsmarkt, mensen te vinden.

Huub Fransen

Fransen Gerrits B.V.

We hebben snel resultaat met het vinden van sollicitanten!

Jos van den Berg

B4 Techniek

We zijn altijd op zoek naar zeer ervaren projectmanagers. Dankzij de actie die Drendabel voor ons op LinkedIn heeft gedaan is het ons gelukt om met interessante mensen in contact te komen. Ze hebben mensen benaderd waar wij zelf nooit aan zouden hebben gedacht, maar waar nu mooie relaties uit voortgekomen zijn! We gaan hier zeker vaker gebruik van maken

Sietske Voets

Procap adviseurs en projectmanagers

Drendabel heeft mij perfect geholpen! Waarschijnlijk is het voor vele bekend: acquisitie staat hoog op de prioriteitenlijst maar qua tijd ontbreekt het. Dan is Drendabel een fijne organisatie om de eerste acquisitie aan over te dragen. Het marktonderzoek en het leggen van contacten wordt uithanden genomen. De bal mag je daarna zelf inkoppen. Fijn zo!

Seline van Delft

van der Reest, Peijnenburg Verzuimbegeleiding BV

Gedurende 4 jaar hebben wij van Drawbridge54 uiterst constructief en succesvol samengewerkt met het team van Drenabel, onze Online Marketing en Sociale Media Service Provider. Aangestuurd door de nimmer aflatende en altijd inspirerende en creatieve eigenaar–directeur, Fennard Drenth, zijn een aantal heel eclatante successen gerealiseerd. Zo wist Team Drendabel op uiterst gerichte en creatieve wijze ons Drawbridge54 Brand op de digitale kaart te zetten, concrete suspect afspraken te realiseren binnen onze doelgroep, veelbelovende aanpakken voor Linkedin acquisitie te ontwikkelen en uiterst vernuftig onze digitale marketingcampagnes vorm te geven en te distribueren.

Theo Migo

Drawbridge54

In november 2017 garandeerde Fennard Drenth, de eigenaar van Drendabel, ons 20 afspraken per kwartaal, met mensen uit onze doelgroep. Sinds november vorig jaar hebben we nu meer dan 75 afspraken kunnen bezoeken, én er zijn er nog veel meer die in de toekomst nog moeten plaatsvinden! Door de warme leads die Drendabel voor ons genereerd kunnen we met veel mensen uit onze doelgroep snel kennismaken. Drendabel brengt ons direct in contact met de persoon waar wij mee aan tafel willen zitten. Door de korte lijnen met Drendabel kunnen we snel bijsturen op onze doelgroep, één telefoontje en ze gaan bij Drendabel gelijk aan de slag.

Bart Godding

Fairfield

Ik ervaar de contacten met Drendabel als prettig en professioneel. De lijntjes zijn kort en er wordt snel geacteerd. Ik merk dat de onderling afgestemde campagne voor mij zakelijk tot succes leidt. Namens Z11made kan ik niet anders dan tevreden zijn over de samenwerking.

Frans Perey

partner bij Z11-Made

Sinds een half jaar maken wij gebruik van Drendabel voor het posten van nieuws op social media.Zij doen dit zeer deskundig, altijd op tijd en met mooie kleuren foto’s. Wij kwamen vaak niet toe aan het up to date houden van onze posts. Drendabel heeft ons dus echt ontzorgd en daarnaast professioneel op de kaart van social media gezet.

Ingrid Romijn

Slot Letselschade

Wil je met LinkedIn meer doen? Wil je meer contacten krijgen of zoek je personeel? Bij Drendabel kunnen ze je helpen. Resultaat gericht en niet inspanningsgericht. Dát is het verschil. Ik kan ze zeker aanbevelen.

Jan van Hapert

Liemar

Denken echt met je mee op allerlei fronten.

Simon van Sleuwen

OpenMindedIT

Interesse?

Laten we contact hebben.