Personeel werven uitbesteden? Binnen 2 weken sollicitanten. Wij vullen ca. 85% van alle vacatures

Personeel werven is steeds moeilijker

CBS: Spanning op de arbeidsmarkt loopt verder op

Eind juni stonden er 467 duizend vacatures open, 16 duizend meer dan aan het einde van het eerste kwartaal. Dit is het achtste kwartaal op rij dat het aantal vacatures toeneemt. In twee jaar tijd is het aantal openstaande vacatures meer dan verdubbeld.

(Bron: CBS, Spanning op de arbeidsmarkt loopt verder op.)

personeel werven, cbs spanning op de arbeidsmarkt loopt verder op

Ervaringen

Wat onze klanten zeggen

Meer referenties lezen? ”Drendabel referenties.”

''Drendabel - Personeel werven​''

 • ✔ Verrassend veel geschikte kandidaten. Ja, ook voor uw vacature(s)!
 • ✔ Door onze manier van benaderen binnen gemiddeld 2 weken sollicitanten!
 • ✔ Persoonlijke benadering namens uw bedrijf zorgt voor snelle reacties.
 • ✔ Gelijk actie! Er worden minimaal 100 mensen per maand benaderd!
 • ✔ Maandelijks abonnement
personeel werven drendabel (600 x 300 px) (500 x 500 px) (400 x 400 px) (750 x 750 px) (1)

Interesse in personeelswerving?

Laat ons contact met je opnemen

Geen zin om te wachten? Stuur ons een whatsappje!

Personeel werven - uitgelegd

Hoe werven wij personeel?

Lees onze blog ”Personeel zoeken en vinden” vol met tips en uitleg. 

personeel werven hoe drendabel dat doet met linkedin.

Voordelen van onze manier van personeelswerving

Het verschil tussen Drendabel en andere wervingsbureaus

Wij bieden een persoonlijke benadering namens uw bedrijf, zodat kandidaten interesse hebben in uw eigen wervingsproces. Sommige mensen vermijden recruitment bureaus omdat ze te vaak worden benaderd. Daarnaast is het belangrijk een persoonlijke klik te ervaren bij het werven van personeel, waarom zou een extern bureau dan de eerste gesprekken voeren?

Voor het tarief dat een recruiter vraagt voor het invullen van één vacature kan Drendabel er wel drie invullen, zonder dat u daarvoor meer betaalt. Dit betekent: een kort en succesvol traject tegen een voordelige prijs!

Personeel werven - uitgelegd

Onze manier van werven

Personeel werven - uitgelegd

Wat moet u zelf doen?

Het werven van personeel stopt bij ons bij het aan tafel brengen van geschikte kandidaten. De sollicitatiegesprekken voert u in principe zelf uit, net als het aannemen van de kandidaten.

Als u de gesprekken liever niet zelf voert, hebben wij ook samenwerkingsverbanden met HR-bureaus die dit voor u kunnen doen.

Verdienmodel Drendabel

Bent u op zoek naar een efficiënte en betaalbare manier van personeelswerving? Drendabel biedt een kort en succesvol traject, zonder ‘no cure, no pay’-model. Hierdoor hoeft u geen torenhoge facturen te betalen. Bent u benieuwd wat de kosten zijn en hoeveel kandidaten wij voor u kunnen werven?

Benieuwd hoeveel kandidaten wij voor jou kunnen vinden?

personeel werven drendabel verdienmodel
personeel werven met linkedin drendabel, afbeelding linkedin logo met personeel afbeelding.

Waarom is goed personeel werven moeilijk?

Veel organisaties hebben moeite met het vinden van goed personeel. Nagenoeg alle branches kampen met dit probleem. Dat is bijzonder jammer, want hoe goed een organisatie ook functioneert, zonder de juiste mensen kom je nergens. Er moet toch een reden zijn dat mensen niet bij uw organisatie solliciteren? Ik heb, als marketing specialist, eens goed gekeken hoe dat zou kunnen komen.

De behoefte aan personeelswerving

Situatie huidig personeelstekort

In Nederland is het steeds moeilijker om personeel te vinden. De economie groeit gestaag, maar de bevolking groeit niet even hard mee. Veel Nederlandse bedrijven en organisaties zijn op zoek naar meer werknemers, maar het lukt hen maar moeilijk om voldoende personeel te vinden.

Het personeelstekort is een groot probleem dat de Nederlandse economie treft. Er is een groeiende vraag naar nieuwe werknemers, maar er is niet voldoende personeel beschikbaar om aan die vraag te voldoen. Dit betekent dat veel bedrijven en organisaties hun personeelsbestand niet kunnen uitbreiden, wat hun prestaties en productiviteit kan beperken.

personeel werven, linkedin, drendabel, statistieken

Personeel werven, toekomstgericht in 3 stappen

 • Stap 1: Vul eerst de huidige vacatures in.
 • Stap 2: Maak een doorsnede van alle functies die er nu zijn en inventariseer kritieke punten. Leg alvast een netwerk aan voor deze kritieke punten en vervolgens voor de andere functies.
 • Stap 3: Inventariseer groeiwensen, door organische groei of overname, en de hierbij behorende functies.

 

Tip! Ga op zoek naar unieke oplossingen. Voorbeeld: ”15 (on)gewone manieren om personeel te werven – KVK

Personeel werven met de Drendabel Methode

GRATIS kennissessie: Personeel werven

Wij delen graag onze kennis. Zeker als het gaat om kennis die veel mensen niet hebben, of niet zo snel delen. Daarom organiseren wij een kennissessie met als onderwerp: ‘Personeel werven met de Drendabel Methode.’

Meld u nu aan klik op de knop hieronder!

Zelf personeel werven

Tip: LinkedIn vacature plaatsen

Als u als bedrijf op zoek bent naar nieuw personeel, is het verstandig om ook vacatures op LinkedIn te plaatsen. LinkedIn is een online platform waarop bedrijven en professionals met elkaar in contact kunnen komen. Door uw vacatures op LinkedIn te plaatsen, kunt u gericht op zoek naar kandidaten met de juiste vaardigheden en ervaring voor de openstaande vacatures. LinkedIn biedt u de kans om uw vacatures direct op de juiste doelgroep te richten. Daarnaast maakt het platform het mogelijk om gemakkelijk te zoeken naar de juiste kandidaten voor uw bedrijf. Door het plaatsen van vacatures op LinkedIn bent u verzekerd van een snelle respons van kandidaten.

LinkedIn of Indeed? Onze mening: Wij vinden dat LinkedIn beter werkt om personeel te werven, omdat bij LinkedIn de mogelijkheid bestaat om mensen persoonlijk te benaderen voor een functie, zelfs als deze mensen niet actief op zoek zijn.

 

Volgt u onze LinkedIn nieuwsbrief al? ”Effectief personeel werven”. Maximaal 6 keer per jaar delen wij onze kennis en ervaringen over het vinden en binden van personeel.

Whitepaper met tips en uitleg over personeel werven

GRATIS Whitepaper Personeel Werven

Veel organisaties hebben moeite met het werven van goed personeel. Nagenoeg alle branches kampen met dit probleem. Dat is bijzonder jammer, want hoe goed een organisatie ook functioneert, zonder de juiste mensen kom je nergens. In deze whitepaper krijgt u uitleg en tips over het werven van personeel.

 • Netwerk opbouwen
 • Aantrekkelijke vacatures
 • Vindbare vacatures
 • Solliciteren; zo eenvoudig mogelijk
 • Personeel werven; toekomstgericht in 3 stappen

Personeel werven uitbesteden bij Drendabel?

Stuit u regelmatig op een vacature die moeilijk te vervullen is? Laat het ons weten! Met onze unieke manier van personeel werven, persoonlijke benadering en actieve aanpak vullen we ongeveer 85% van alle vacatures binnen twee weken in. Er worden maandelijks minimaal 100 mensen benaderd namens uw profiel, wat voor snelle reacties zorgt. En het mooiste is: u betaalt geen torenhoge factuur achteraf, maar krijgt wel verrassend veel geschikte kandidaten.

 

Bekijk ook: ”Klanten werven uitbesteden”.

Interesse in personeel werven?

foto fennard pagina personeel werven pagina einde werving en selectie