Stage ervaringen

Stage 2020/2021, student Commerciële Economie – IEMES op het Fontys

Mijn naam is Melanie en ik doe de opleiding Commerciële Economie – International Event, Music & Entertainment Studies. Ik heb bij Drendabel mij meewerkstage gedaan en hier heb ik zeker veel geleerd. Mijn stage was helaas tijdens de Covid-19 uitbraak, waardoor ik een groot deel thuis heb moeten werken. Toch heb ik mijn stage goed kunnen uitvoeren en zijn er geen problemen voortgekomen. Ik kon Fennard en mijn collega’s altijd (video)bellen en door extra contactmomenten wisten we elkaar goed op de hoogte te houden. Ook ging ik nog 1 dag in de week naar kantoor om toch even alles met Fennard door te kunnen nemen. Wat ik het fijnste aan mijn stage vond, was dat het bij Drendabel het niet alleen over je stage gaat, maar ook hoe het met jouw als mens gaat. Zit je wel lekker in je vel en kan ik je daar ook mee helpen? Ik kreeg veel vrijheid om uit te vinden wat ik wel en niet leuk vond, en er was veel variatie in werkzaamheden. Zo kwam ik bijvoorbeeld in aanraking met LinkedIn acquisitie, SEO en Google Mijn Bedrijf. Ik heb veel geleerd en ik ben blij dat ik hier stage heb mogen lopen.

Stage 2018/2019 marketing & communicatie student op het Koning Willem 1 College
Mijn naam is Xia van Heugten en ik doe de opleiding marketing & communicatie niveau 4 op het Koning Willem I College in Den Bosch. De afgelopen 7 maanden heb ik stage gelopen bij Drendabel. Tijdens deze stage heb ik ontzettend veel heb geleerd, mocht ik mee naar netwerkavonden en afspraken, hierdoor leer je hoe het in het bedrijfsleven gaat. Tijdens mijn stage hield ik mezelf bezig met social media, online marketing en LinkedIn acquisitie. Omdat ik veel variatie in mijn werkzaamheden had, kwam ik in aanraking met verschillende onderwerpen en zo kwam ik erachter wat ik wel en niet leuk vond. Ik vind deze stage een aanrader, omdat je hier veel leert en je jezelf kan ontwikkelen.

Voorjaar 2018, student commercieel medewerker Summa Collega
Mijn naam is Magda Janowicz. Ik volg de opleiding commercieel medewerker. Ik heb bij Drendabel mijn afstudeerstage gedaan. Wat ik heel erg fijn vond aan de stage bij Drendabel is dat je altijd met de vragen naar Fennard toe kan gaan. Hij vindt het totaal niet erg hoeveel vragen je stelt, hij vindt het belangrijk dat je het begrijpt. Wat het voordeel van deze stage is, is dat je overal een beeld van krijgt. Je mag mee naar afspraken en je mag het daadwerkelijke werk uitvoeren voor Drendabel. De sfeer onderling is gemoedelijk, maar toch ook zakelijk. Daarom raad ik iedereen aan om bij stage te lopen bij Drendabel.

Voorjaar 2018, student junior accountmanager de Rooi Pannen
Mijn naam is Max Looijmans en ik zit op De Rooi Pannen in Tilburg. Ik volg hier de opleiding tot junior accountmanager niveau 4. Ik heb enorm veel geleerd tijdens mijn stage bij Drendabel in Boxtel. Bij binnenkomst voel je je gelijk thuis. Een niet te groot team waardoor je elkaar snel leert kennen. Drendabel heeft meestal 2 stagelopers in dezelfde periode. Hierdoor kan je elkaar helpen met de opdrachten en werkzaamheden. Bij Drendabel mag je altijd mee naar afspraken. Hierdoor leer je veel van verkopen en of het iets voor jou zou kunnen zijn. Alle stagelopers mogen bij Drendabel ook mee naar netwerkbijeenkomsten, hierdoor kan je ook netwerken en zo je kennis verbreden. Je hoort bij Drendabel nooit iets nieuws bij evaluatiegesprekken en je kan altijd met al je vragen bij werknemers van Drendabel terecht.
Ik raad het iedereen aan om hier je stagetijd door te brengen!

2015/2016, student marketing MBO Koning Willem 1 College
Mijn naam is Romy, ik heb ontzettend veel geleerd van mijn afstudeerstage bij online marketing bureau Drendabel in Den Bosch (vlakbij het KW1C). Zeker een aanrader, je wordt ongelooflijk goed begeleid.
Je kan met al je vragen terecht en mag veel zelf doen, ik deed bijvoorbeeld de hele social media voor onze klanten en ik hield me bezig met SEO (het hoger krijgen van website’s in Google bij de zoekresultaten), nieuwsbrieven schrijven is ook een onderdeel. Social media, SEO en nieuwsbrieven schrijven zijn 3 voorbeelden, er zijn nog veel meer taken waar je mee bezig bent. Drendabel biedt uitdagingen en geeft je in deze stage de kans jezelf te ontwikkelen en meer te leren.
Als stagaire wordt je goed betrokken in het bedrijf, je mag bijvoorbeeld mee naar afspraken en beurzen.
Een uitdagende en leerzame stage! En ik ben blij te kunnen vertellen dat ik hier mag blijven werken!

Interesse?

Laten we contact hebben.