Search Engine Optimization

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization, of SEO in het kort, gaat over het organisch (zonder ervoor te betalen) zo hoog mogelijk in Google te komen. Nu stop je misschien veel geld en tijd in het bovenaan staan, maar wat als ik je vertel dat het veel goedkoper en sneller kan. Veel mensen kijken niet eens naar de betaalde advertenties. Door bepaalde zoekwoorden te verwerken in je tekst komt jouw website vaak hoog in Google zonder ervoor te betalen.

seo uitbesteden

“Er zijn meer dan 200 factoren die bepalen hoe hoog jouw website in google staat.”

Even kort samengevat over Social Media:

Wilt u SEO optimaal benutten? Download dan onze GRATIS whitepaper!

Download onze GRATIS whitepaper om SEO optimaal te benutten,

Er is veel te doen met zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google, maar er zijn
ook updates en trucjes om meer bezoekers te krijgen. Google is open en duidelijk in wat ze willen.
Ze willen ervoor zorgen dat mensen die hun zoekmachinegebruiken, het beste resultaat kunnen
vinden. Dit betekent dat de beste content het wint van de mindere content. Trucjes worden steeds minder belangrijk en alle websites met goede
informatie worden steeds belangrijker.

koude acquisitie stap 4

“Google wil de zoeker het beste resultaat bovenaan in de zoekmachine aanbieden. Door ervoor te zorgen dat jouw website het beste resultaat heeft, kom je bovenaan!”

seo

Meerwaarde Drendabel:

We weten dat het soms niet duidelijk is wat een marketingbureau voor je doet en wat het jou en je bedrijf oplevert. Ook kan je negatieve ervaringen hebben met andere marketingbureaus of heb je het gevoel dat je niks te vertellen hebt. Wij willen juist zo transparant mogelijk zijn en draaien er niet omheen. Er is altijd wel iets interessant te vertellen over wat jij doet, want jij het er immers ook voor gekozen om het te doen.

Natuurlijk begrijpen we dat je verschillende behoeftes hebt. Dat kan klanten zijn die we doormiddel van marketing en acquisitie leveren, personeel die we benaderen vanuit jouw bedrijf zelf, of een professionele uitstraling. Wat het ook is, Drendabel doet zijn uiterste best om zo goed mogelijk op jouw wensen aan te sluiten.

Wat jij waarschijnlijk nog niet weet en wat we voor je gaan onderzoeken:

seo uitbesteden

Omdat je gerichte zoekwoorden gebruikt, is het makkelijker schakelen tussen de berichten op je website en je doelgroep. Omdat je nu zoekwoorden gebruikt waarmee men ook zoekt, is je website beter vindbaar. Als je bijvoorbeeld een vacaturesite hebt, maar bijna het woord vacature niet gebruikt, plaatst Google jouw website niet hoog. Door vaker het woord vacature te gebruiken, kom je hoger als mensen daarop zoeken.

Ook krijg je meer inzicht in het bezoekersgedrag en verhoog je zo het aantal klanten die echt op zoek zijn naar wat jij aanbiedt. Bijvoorbeeld als mensen op zoek zijn naar een groentetuin en ze op jouw groetenverkoopsite komen, zijn ze daar misschien helemaal niet naar op zoek. Ze willen dan misschien zelf een groentetuin aanleggen en zullen dus niks bij je kopen. Je hebt veel bezoekers, maar geen kopers. Zulke fouten kun je voorkomen met een goede SEO strategie.

Een website die SEO technisch is staat sneller bovenin bij Google, wordt sneller gevonden door (potentiële) klanten en worden producten en/of diensten makkelijker verkocht. Ook levert een goede website meer naamsbekendheid op en wordt jouw bedrijfsnaam dus gemakkelijker herkend. Daarnaast krijgen mensen een gevoel van vertrouwen bij een website die hoog in Google staat.

Wat wij doen​

Ben je bang dat het te veel geld of tijd gaat kosten om je eigen website en artikelen SEO-proof te maken? Geen zorgen, want de SEO specialisten van Drendabel staan voor je klaar met hun uitgebreide kennis en nuttige tips. Zo wordt jouw website binnen de kortste keren omgetoverd tot een SEO knaller.

Nú meer weten?

Interesse in Drendabel?

foto fennard pagina personeel werven pagina einde werving en selectie

Interesse?

Laten we contact hebben.