Open maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur
Bel nú 0411-607173
Image Alt

Social media uitbesteden

Tegenwoordig zijn LinkedIn, Facebook, Instagram en andere social media niet meer weg te denken uit ons (zakelijke) leven. Meer dan 80% van alle professionals in Nederland heeft een LinkedIn profiel en Facebook heeft dagelijks meer bezoekers dan Google. Iedereen kent ook wel een bedrijf wat groot is geworden dankzij het inzetten van social media. Door het uitbesteden van social media zou ook jouw bedrijf meer naamsbekendheid kunnen krijgen.

Al deze punten klinken natuurlijk heel aantrekkelijk. Via social media kan je snel en gemakkelijk jouw doelgroep bereiken en vaak is het gebruik ervan ook nog gratis.

Social media template

Voorbeeld social media template

Het beginnen van een social media campagne is lastiger. Welke accounts wil je gebruiken, wat ga je posten, wat voor afbeeldingen ga je gebruiken?

Drendabel biedt hierbij de juiste ondersteuning voor het opstarten en onderhouden van de social media campagne van je bedrijf. Tijdens een eerste gesprek worden alle wensen op papier gezet zodat er een strategisch plan bedacht kan worden. Naderhand overleggen we wat je wel of niet kan delen, op welke social media kanalen en hoe keer per week zal er iets gepost worden.

Hoe gaan we te werk?

Voordat de eerste posts geplaatst zullen worden, moeten er een aantal stappen doorlopen worden. Drendabel zal kijken welke social media kanalen er al zijn, indien nodig extra kanalen activeren en de huisstijl van het bedrijf wordt overal toegepast. Daarnaast maakt Drendabel aan de hand van de huisstijl een social media template. Alle afbeeldingen die gepost worden, zullen hetzelfde herkenbare uiterlijk krijgen. De kennis over producten of diensten komt grotendeels van de website. Mocht er een bepaald product voor een tijd meer gepromoot worden, dan zal daar ook extra aandacht aan besteed worden. Omdat Drendabel de berichten graag goed geplaatst wilt hebben, wordt alles ter controle naar de klant opgestuurd. Zodra er een akkoord is, zullen de berichten ingepland worden en op de social media kanalen geplaatst worden.

Ben je geïnteresseerd of zou je meer informatie willen? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

 

 

· © drendabel 2002 · algemene voorwaarden drendabel ·