Social media uitbesteden

Social media uitbesteden

Social media is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Meer dan 80% van alle professionals in Nederland heeft een LinkedIn profiel en Facebook heeft dagelijks meer bezoekers dan Google. Mensen verwachten steeds meer dat ze organisaties kunnen benaderen via social media kanalen. Er zijn veel verschillende platformen waar je als bedrijf veel aan kunt hebben zoals LinkedIn, Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube. Door het gebruik van social media zou jouw bedrijf meer naamsbekendheid kunnen krijgen.

social media uitbesteden

Even kort samengevat over Social Media:

Voorbeelden social media templates (gemaakt door Drendabel).

Meerwaarde Drendabel:

We weten dat het soms niet duidelijk is wat een marketingbureau voor je doet en wat het jou en je bedrijf oplevert. Ook kan je negatieve ervaringen hebben met andere marketingbureaus of heb je het gevoel dat je niks te vertellen hebt. Wij willen juist zo transparant mogelijk zijn en draaien er niet omheen. Er is altijd wel iets interessant te vertellen over wat jij doet, want jij het er immers ook voor gekozen om het te doen.

Natuurlijk begrijpen we dat je verschillende behoeftes hebt. Dat kan klanten zijn die we doormiddel van marketing en acquisitie leveren, personeel die we benaderen vanuit jouw bedrijf zelf, of een professionele uitstraling. Wat het ook is, Drendabel doet zijn uiterste best om zo goed mogelijk op jouw wensen aan te sluiten.

Wat jij waarschijnlijk nog niet weet en wat we voor je gaan onderzoeken

Social media is gratis en een van de makkelijkste manieren om je doelgroep te benaderen. Je kunt uit veel verschillende soorten content kiezen zodat er altijd iets bij jouw bedrijf en je doelgroep past. Heb je bijvoorbeeld een meubelzaak? Dan is Pinterest misschien wel iets voor jou. Heb je een jonge doelgroep? Dan is Instagram misschien een betere keuze dan Facebook. Puur zakelijk? Dan is LinkedIn natuurlijk hét netwerk.

Wilt u Social Media optimaal benutten? Download dan onze GRATIS whitepaper!

Social media is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Mensen verwachten steeds meer dat ze organisaties kunnen benaderen via de verschillende social media kanalen. Die zelf het merk of het bedrijf willen benaderen. Dezelfde afbeelding of campagne op meerdere kanalen posten is niet per se altijd een goed idee. Wil je meer interactie met je doelgroep, wil je meer weten over content creatie of vraag je je af welk social media kanaal het beste aansluit bij jouw bedrijf?

Voordelen Social Media:

Social media campagne:

Bovenstaande punten klinken heel aantrekkelijk. Maar dan komt vaak de cruciale vraag: hoe start je eigenlijk een social media campagne? Wat ga je posten en welke afbeeldingen ga je gebruiken? Hoe krijg je naamsbekendheid en interactie met je doelgroep?

Drendabel biedt hierbij de ondersteuning en neemt het gehele social media proces uit handen. Wij ontzorgen je met het opstarten en het onderhouden van je social media campagnes voor je bedrijf. Tijdens een eerste gesprek worden alle wensen en eisen op papier gezet zodat er een strategisch plan uit voortvloeit. Dit strategisch plan past bij jou, je bedrijf en je doelgroep. Daarnaast overleggen we wat, waar en hoeveel er gepost zal worden.

Wat wij doen:

Voordat we succesvol kunnen starten, moeten er een aantal stappen doorlopen worden:

social media uitbesteden

Nú meer weten?

Interesse in Drendabel?

foto fennard pagina personeel werven pagina einde werving en selectie

Interesse?

Laten we contact hebben.