Vacature stagiair: Junior Accountmanager

Dit kan jij verwachten

Wat kun je verwachten?

Herken jij jezelf hierin?

Functieomschrijving

Als Stagiair Junior Accountmanager verzamel je klant-, product- en marktinformatie om voorstellen te doen voor het verkoopbeleid, marketingbeleid en/of marktbewerking. Je bereidt het verkooptraject voor en voert het vervolgens uit, waarbij je ook nieuwe klanten en/of opdrachten werft door middel van acquisitie. Je voert verkoopgesprekken, doet aanbiedingen met prijsberekeningen en verzorgt het (interne) ordertraject.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer en de klantenservice, waarbij je klantcontact onderhoudt en aftersales uitvoert. Ook behandel je klachten en voer je promotieactiviteiten uit, waaronder webcare werkzaamheden.

Als Stagiair Junior Accountmanager voer je accountmanagement uit, waarbij je accountanalyses uitvoert en accountplannen opstelt. Je coördineert de uitvoering van accountplannen en stelt deze bij, en evalueert ze om verbeteringen voor te stellen. Verder bouw je een netwerk op en onderhoud je dit.

Werkzaamheden

Wat wij verwachten

Wat voor bedrijf zijn wij?

Over Drendabel

Drendabel is gespecialiseerd in het werven personeel en klanten en zit in Boxtel (Tussen Eindhoven en Den Bosch).

We groeien ieder jaar met minimaal 30% en we vinden het belangrijk dat je dingen doet die je leuk vindt in een leuke werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden. We hebben de ruimte om collega’s werk te laten doen wat ze leuk vinden.

Solliciteren?

Laat ons contact met je opnemen

Geen zin om te wachten? Stuur ons een whatsappje!

Interesse?

Laten we contact hebben.