Website laten maken

Een website laten maken kan heel makkelijk zijn maar dit kost vaak veel geld. Het zelf aanpassen van die website kost vaak veel tijd of de kennis is niet aanwezig. Hoewel er online al veel kennis te vinden is voor degene die wel zelf zijn website wilt verbeteren.

website laten maken

Een voorkomende manier om opdracht te geven voor het bouwen van een nieuwe website is vaak eentje die goed aanpasbaar is én goed vindbaar. Waar het eerste criteria vaak goed te doen is, moet je voor het tweede criteria moeite doen. Om tot een goede website te komen, heb je een netwerk nodig van verwijzende websites, social media posts die linken naar jouw website en andere zaken. 

Om tot een mooie maar zeker ook goede website te komen, huur je iemand in. Een website alleen bestaat niet uit een aantrekkelijk theme of logo. Van cruciaal belang zijn de teksten op de website zelf. Wanneer de teksten niet doen waarvoor ze geschreven zijn, wordt de website meteen een stuk minder vindbaar. 

Een website valt of staat met een aantal zeer belangrijke fundamenten:

Marketing:

Belangrijk om de doelgroep te bereiken. De rode draad door de website – hoe kan je je doelgroep verleiden om juist een product of dienst van jouw website te kopen?

Strategisch ontwerp:

Hoe moet de bezoeker van de website zich door jouw website heen bewegen? Is er een scheiding tussen particulier/bedrijven? Een strategisch ontwerp zorgt ervoor dat mensen vinden en bestellen wat ze zoeken.

Huisstijl:

Bij het bepalen van de huisstijl is het van belang om in gedachten te houden dat kleuren en vormen verschillende emoties kunnen oproepen bij iemand. 

Software:

Het belangrijkste is dat de website werkt en de software waar een website op draait kan heel simpel zijn. Natuurlijk zijn er ook websites die alleen werken als er meerdere technieken draait. Wanneer je een koppeling wilt leggen met een ERP, CRM of andere software, is het vaak handig om een specialist in te zetten.

Content:

De website teksten moeten duidelijk vertellen wat een bedrijf doet of verkoopt en waarom je juist bij hun moet kopen. Een website tekst moet kort en bondig zijn, een duidelijke uitleg geven én rekening houden met de vindbaarheid van de website.

SEO:

Beter bekend als zoekmachine optimalisatie. SEO gaat hand-in-hand met de marketing van je bedrijf. Focus op een aantal woorden en laat die door teksten/afbeeldingen overal terug komen.

Functionaliteit:

Een website is er niet alleen om mensen te informeren, je wilt graag dat men iets koopt of hun gegevens achterlaten. Over de functionaliteit van een website moet je goed nadenken want het kan gewenst zijn om er bedrijfsprocessen aan te koppelen. 

Drendabel biedt als marketing dienst aan om een website te bouwen. Via WordPress wordt een nieuwe website gegenereerd. Drendabel heeft al verschillende websites mogen bouwen welke alleen op de eerste pagina van Google terecht zijn gekomen. 

Voorbeelden websites gebouwd door Drendabel:

Isavest

Jump Socks

Toine Dorpmans Groep

Hodak Dakmaterialen

Brouwerij het Veem

Wil je nou meer informatie over deze dienst of wil je graag een nieuwe website? Neem dan contact met ons op.